ABOUT ME

Mijn naam is Claire en ja, ik ben een health lover 🙂 Ik word ontzettend blij van gezond eten en sporten. Dit doe ik al jaren. Het geeft me energie, ik voel me fit, mijn haar en huid zijn mooi en ik zit lekker in mijn vel. En al deze lichamelijke voordelen hebben ook weer een positief effect op mijn geluk.

Sporten is iets wat ik als klein meisje al graag deed; hockey, tennis. De laatste jaren ben ik vooral bezig met hardlopen en fitness. 

Wat betreft voeding ben ik echt niet altijd zo gezond geweest. Tijdens mijn studie periode was ik echt van de lightproducten. Ik dacht dat dat gezond was. Eierkoeken, light zuiveldrinks, ontbijtkoek, Special K je kent het wel. Helaas kreeg ik op mijn 21e een vrij heftige Burn-out. Ik zag het ziekenhuis regelmatig van binnen, maar helaas zonder effect. Zeven jaar geleden kwam ik in aanraking met een orthomoleculair arts en hij gaf mij het advies om met een glutenvrij dieet te starten, daarnaast ging ik aan de slag met supplementen. Ongelooflijk….Maar Waar, ik voelde mij binnen no time weer beter! Kennis over gezonde voeding breidde ik uit door het lezen van wetenschappelijke artikelen in tijdschriften en boeken over gezonde voeding. 

Op mijn Blog zal ik al mijn kennis, ervaring en resultaten op het gebied van voeding en gezondheid met jou delen, zodat ook jij je straks weer fit en energiek zult voelen! Is dit nog niet voldoende, kijk dan eens op www.clairessupplements.com. Hier vind je mijn zelf ontwikkelde vitaminelijn: ClairesVITAMINS. ClairesVITAMINS is een rijke en complete formule met alle essentiële vitaminen en mineralen. Ze vormen de basis voor een Energiek, Fit en Happy leven.

 

Werkwijze:

img_5472Naast het delen van mijn ervaringen, maak ik gebruik van een uitgebreid programma dat je helpt gewicht te verliezen. Het gewichtsverlies is slechts het begin! Mijn plan begeleidt jou naar je uiteindelijke doel namelijk een optimale gezondheid!

Als je vragen hebt over het plan of persoonlijke begeleiding wenst, kun je mij mailen naar: clairesdietfiles@gmail.com of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s