Sugar Bears Hair Vitamines – Voor langer en dikker haar


sugar-bear-hair-vitamins-review-8-781-62
Waarom zit iedereen ineens aan de SugarBearHair Vitamins?

Want we weten immers allemaal, celebs krijgen grof geld om producten via social media aan te prijzen. Niet enorm betrouwbaar dus. Maar bij SugarBearHair Vitamins is het een ander verhaal, want steeds meer bloggers en ‘gewone’ mensen prijzen de vitamines ook aan met lovende kiekjes en verhalen. Zou het dan écht werken?

Schermafbeelding 2017-07-29 om 11.52.00.png

SugarBearHair is een ‘gummy vitamin company’ (hun eigen woorden) die pilletjes voor beter haar wilden maken die ook nog eens goed smaken. Het resultaat? Vitamines die je kunt vergelijken met die mierzoete kindermultivitamines in beervormpjes. Maar dan dus voor je lokken. Wanneer je twee SugarBearHairs per dag neemt belooft het bedrijf dat je langer, sterker, dikker en minder pluizend haar krijgt. Klinkt ideaal, niet?

Maar werkt het ook echt? SugarBearHair bevat de verder volgende ingrediënten:

 • Vitamine A: bevordert de bloedsomloop
 • Vitamine C: bevordert de haargroei
 • Vitamine D
 • Vitamine E
 • Vitamine B-6: vermindert haarverlies
 • Vitamine B-8 (biotine)
 • Foliumzuur
 • Vitamin B-12
 • Pantotheenzuur
 • Jodium
 • Zink
 • Choline
 • Inositol

Kortom vitamines en ingrediënten die je haargroei moeten boosten zoals bloedsomloop stimulerende vitamines A en E voor een beter gevoede hoofdhuid, haargroei stimulerende vitamine C en vitamine B5 die je hoofdhuid helpen gezond houden. Plus, en dat is wellicht de belangrijkste, biotine. Biotine wordt gebruikt om de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid te stimuleren, die nodig zijn om groei in de hoofdhuid te bevorderen. Dat is voor SugarBearHair, die daarvan hoge concentraties in hun vitamines gebruiken, dus het USP. .

Of je na een paar weken SugarBearHair echt veel betere lokken krijgt? Ik slik het nu een maand en mijn haar is dikker, minder pluizig, steviger én het lijkt langer

sbhbox-04_large

Love, C

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Ilse Zwart schreef:

  Hm, klinkt goed! Ik ga er zeker even naar kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s