Ontloop de griep

Clairesdietfiles.com publiceert regelmatig een bijdrage van gastbloggers.

Deze week: Merel Zoet, Internationaal Model & Mediastrateeg. 

merel_zoet.gif

Camera’s, health en beauty hebben altijd al een grote rol in haar leven gespeeld. Dit begon toen zij ontdekt werd als tienermodel en van hot naar her vloog voor fotoshoots. Inmiddels is zij fulltime aan het werk als mediastrateeg en copywriter voor verschillende merken. Beauty & Health spelen een grote rol in haar dagelijkse leven, vandaar dat Merel ons regelmatig advies gaat geven over alles wat met Beauty & Health te maken heeft!

Er zijn ieder jaar perioden waarin het lijkt alsof iedereen ziek wordt, is of is geweest. Niemand zit erop te wachten om thuis in bed te blijven. Gelukkig zijn er altijd een paar handelingen die je, als je op tijd bent, beschermen tegen het ergste.

Gorgelen met Zout

Zet een kopje heet water en voeg daar wat zeezout aan toe.Zodra het is afgekoeld, kun je hiermee gorgelen. Ondanks dat de smaak niet lekker is, werkt het erg ontsmettend. Misschien voel je het een beetje prikkelen in je keel, maar dat is juist goed.

Knoflook eten

knoflook-makkelijk-pellen-stap2.jpg

Knoflook is een soort natuurlijk wondermiddel. Knoflook werkt ontstekingsremmend, het bestrijdt virussen, bacterien en parasieten. Het eten van knoflook gaat winderigheid, darmkramp en diarree tegen. Het reguleert de bloeddruk, verlaagt het cholesterolgehalte en verkleint de kans op aderverkalking. Knoflook helpt zware metalen af te voeren en het schijnt zelfs de groei van kankercellen af te remmen.

Heb jij altijd knoflook in huis? Hoe verser, hoe beter!

Beautytip: Als je last hebt van wondjes, insectenbeetjes, schimmelinfecties, wratten of puistjes, kun je een paar schijfjes knoflook tegen de huid duwen met een pleister. Je zult zien dat de klachten verminderen!

Neem je rust

Wees niet bang voor de stempel egoisme. Als jij moe bent, moet je op tijd naar bed! Luister naar je lichaam, het is de belangrijkste partner die je hebt!

Neem voedingssupplementen

spoon vitamins

Het is lastig om zo gevarieerd te eten dat je van alle voedingsmiddelen die er zijn, genoeg binnen krijgt. De inname van voedingssupplementen kunnen je leven veranderen! Laat je eens testen om te controleren of je geen gebrek aan vitaminen of mineralen hebt.

 

Enjoy this Sunny Sunday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s