Na de vakantie weer snel Slank en Fit!

Ons lichaam wordt dag in dag uit blootgesteld aan giftige stoffen, meestal zonder dat we dat zelf in de gaten hebben. We ademen uitlaatgassen in, eten bewerkte voeding, gebruiken cosmetica, koken met plastic en aluminium keukengerei, en doen dat allemaal zonder te beseffen dat we op die manier ons lichaam volstoppen met schadelijke stoffen. Ons lijf is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen. 

Om te voorkomen dat je jouw lichaam langzaam vergiftigt en ziek maakt is het dus van essentieel belang om je lichaam een helpende hand te bieden bij het natuurlijke reinigingsproces. Dit kun je doen door een 9 daags reinigingsprogramma: C9. C9 is een efficiënte en makkelijk te volgen “cleansing”. Een cleansing om je lever en lichaam effectief te detoxen. 

detox- forever living

Hoe ziet een ontgiften dieet eruit?

De eerste stap naar een gezond lichaam is het reinigen en ondersteunen van het spijsverteringssysteem.  Aloë Vera gel reinigt je darmen en heeft een gunstige uitwerking op je spijsverteringskanaal waardoor je stofwisseling weer in balans komt. 

Het programma bestaat uit dag 1 en 2: vooral aloë vera drinken en 1 shake per dag (deze dagen gaan je lichaam en geest echt ‘resetten’).

Vanaf dag 3 tm 9, eet je 2 shakes per dag (kan kiezen uit vanille en chocolade smaak) dit kan voor de lunch of avond, en een normale maaltijd (600 kcal). De shake kan je mixen met fruit en groenten.

In het pakket wat je bij mij kan bestellen zit alles wat je nodig hebt deze 9 dagen, behalve de normale maaltijd die je een keer per dag mag (recepten worden meegegeven in een boekje). Er zitten ook pillen bij die zorgen dat je geen honger hebt en je vet verbranden.

Aloe-Vera

Je kan rekenen op de eerste dagen wat minder energie, maar bij dag 3/4 voel je je al veel frisser en energieker dan ervoor. Tussendoor mag je snacks, dit zijn een aantal groenten en fruit. Je mag geen koffie en alcohol en vooral heel veel water om de afvalstoffen af te voeren.
Na deze kuur zul je je fitter en beter voelen, mooiere huid, stralende conditie van het haar, verbeterde smaak, contour verandering, vetpercentage vermindert, gezonder gewicht (VALT 3-5 KILO GEMIDDELD AF), bewust wording rondom voedingsgewoontes, doorbreken van jarenlange patronen, switch in mindset en niet geheel onbelangrijk een verminderde suikerbehoeften 🙂

Zodra je lichaam weer schoon is zul je meteen merken dat allerlei aandoeningen die het gevolg zijn van een vervuild lichaam sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vermoeidheid en lusteloosheid
  • Spijsverteringsproblemen (verstopping, diarree, krampen)
  • Vertraagde vetverbranding en gewichtstoename
  • Pijnlijke gewrichten
  • Prikkelbaarheid en depressies
  • Verhoogde bloedsuikerspiegel
  • Schimmelinfecties (bijvoorbeeld candida)
  • Menstruatieproblemen en onvruchtbaarheid

Daarnaast zul je merken dat je een paar kilo zult afvallen en in staat zult zijn om je gewicht beter onder controle te houden.

Start vandaag nog!!!

Love, C

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s