Let me introduce…

spoon vitamins

Haal meer uit een Gezond Leven!

Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag de dag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. Stress-situaties kunnen invloed hebben op het natuurlijke evenwicht. In deze gevallen kan ondersteuning van je gezondheid met voedingssupplementen een uitkomst bieden. Die ondersteuning kan voor iedere persoon anders zijn. Na jarenlang experimenteren met verschillende voedingssupplementen kwam ik erachter dat er een groot verschil is tussen voedingssupplementen. Na veel onderzoek ben ik tot de juiste formule gekomen voor de ingrediënten en zo is mijn eigen lijn van voedingssupplementen ontstaan: ClairesVITAMINS

Clairesvitamins


Met trots kan ik bevestigen dat ClairesVITAMINS effectiever en krachtiger is dan menig ander supplement. De voedingssupplementen worden beter opgenomen door het lichaam en een hoge dosering is dan ook niet noodzakelijk. 

ClairesVITAMINS biedt een complete aanvulling ter ondersteuning van je energieniveau, immuumsysteem of het hart. Onze unieke verpakking en product selectie bevestigt dat we niet zomaar een vitamine leverancier zijn. ClairesVITAMINS is vollop in ontwikkeling. Onze productlijn biedt de traditionele vitaminen en mineralen en zal zich in de loop der maanden uitbreiden met speciale supplementen, zoals dieet formules.

Hoogwaardige grondstoffen, geavanceerde formules en superieure verpakkingen zijn opgenomen in al onze producten

Clairesvitamins- Multi

ClairesVITAMINS De Multivitamin & Mineral bevat alle vitaminen en mineralen in een uitstekende verhouding. Zo krijg je dagelijks een optimale aanvulling. Activeer de natuurlijke energie van je lichaam en ondersteun je weerstand!

Clairesvitamins- B

ClairesVITAMINS
B-complex
is uitermate geschikt bij moeheid en geestelijke inspanning. De vitaminen B2, B6 en B12 dragen bij tot het verminderen van vermoeidheid. Niacine en Vitamine B6 dragen bovendien bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Kortom een complete aanvulling ter ondersteuning van het energieniveau.

Clairesvitamins- FishoilDe Omega 3 van ClairesVITAMINS is een visolie-preparaat met een hoge concentratie EPA en DHA, twee omega-3 vetzuren die onmisbaar zijn voor een gezond lichaam. Mensen die omega 3 visolie nemen vallen simpelweg sneller af dan mensen met hetzelfde voedingspatroon die het niet nemen. Visolie stimuleert de vetverbranding-genen en remt de vetopslaggenen. Als je meer goede vetten binnenkrijgt gaat je lichaam sneller de slechte (opgeslagen) vetten verbranden.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je net zoals ik gezond en energiek door het leven kijk dan eens op: www.clairessupplements.com


Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s