Don’t get bored on Valentine’s Day!

valentines-day-2015Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je al een relatie hebt, Valentijnsdag is altijd een perfect excuus om wat passie toe te voegen aan je liefdesleven. Hieronder volgen enkele tips!

1. Rollenspel

Houd alles nieuw en spannend door te doen alsof je iemand voor de eerste keer ontmoet! Rollenspel laat koppels experimenteren met een aantal van hun diepste fantasieën. Rollenspel geeft jou de mogelijkheid om te handelen uit je meest persoonlijke verlangens. Laat je gaan en verras je partner met een spannend rollenspel!


2. Een Sensuele Massage

Sensuele massage Ik ken geen betere manier dan om je liefde voor je parter te uitten met een sensuele massage. Wanneer je het ook voor de intiemere delen wilt gebruiken is het wel belangrijk dat je voor een olie kiest die geen irritatie veroorzaakt.


3. Probeer eens Sex onder de Douche

Geef toe: het is best fijn om af en toe de sekslocaties eens flink om te gooien. Niks geen saaie bedpraktijken, met Valentijnsdag in het vooruitzicht is experimenteren meer dan geoorloofd. Elkaar inzepen is dan ook de perfecte manier om je Valentijnsdag te beginnen. Aangezien water een uitdrogend effect kan hebben daar beneden is het slim om een glijmiddel te gebruiken.

Daarnaast moet je er wel voor zorgen dat je  ‘daar beneden’ geen zeep binnen krijgt: Gebruik dus nooit conditioner of doucheolie als glijmiddel. Ohja, voor diegene die weinig sex onder de douche hebben: seks onder de douche kan in het begin nogal onwennig zijn. Don’t give up! Oefening baart kunst!

Samen douchen
4. Heat It Up

Probeer eens verschillende soorten glijmiddel uit, zoals bijvoorbeeld Durex Play Warming, die voor een warme en tintelende sensatie zorgt.

 

5. Zink

Zoals je kunt lezen zijn er verschillende manieren om de seksualiteitsbeleving te vergroten. Naast glijmiddel en rollenspellen zijn er ook bepaalde voedingsstoffen die een positief effect op jouw zin in seks kunnen hebben. Het mineraal zink kan werken als een libidoversterker door te helpen met de productie van testosteron, en oesters hebben meer zink dan enig ander voedsel. Andere goede bronnen van zink zijn onder andere rood vlees, krab, en cashewnoten. Haal hier dus je voordeel uit!


6. Voeg wat smaak toe!

Durexplay-cherryIedereen weet dat het voorspel ervoor zorgt dat seks nog leuker wordt, maar waarom voeg je hier niet wat smaak aan toe? De combinatie van seks en de zoete smaak is een aanrader voor iedereen die de zintuigen graag geprikkeld ziet worden. Probeer eens Durex Play Cherry!

Love, C

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s