Slim pasta

Pasta & Afvallen?

Af en toe heb je weleens zin in koolhydraten ’s avonds. Waar je alleen geen behoefte aan hebt is dat na het eten van bijvoorbeeld een overheerlijke pasta je bloedsuikerspiegel op en neer gaat. Door een wisselende suikerspiegel ga je je moe en slap voelen waarna je vervolgens weer trek krijgt. Maar wat nu als er een pasta bestaat die koolhydraatvrij, vetvrij en glutenvrij is! Ik kwam die pasta afgelopen weekend in de Tuinen 🙂 namelijk: Slim PastaUniek aan Slim Pasta:

  • Volledig vrij van suiker, vet en gluten
  • Slechts 21 kcal per 100 gram
  • Zeer rijk aan vezels
  • Geeft tot 4 uur lang een verzadigd gevoel
  • Goed voor het cholesterolgehalte
  • Helpt om af te vallen zonder streng dieet
  • Geschikt voor mensen met glutenintolerantie
  • Geschikt voor vegetariers

Kortom, eindelijk genieten van een heerlijke pasta kip pesto

Naast pasta zijn er ook nog vier andere varianten te verkrijgen: noodles, rijst, spaghetti, fettuccine en penne

Waaruit bestaat het?

Slim Pasta is gemaakt van een plantaardige vezel uit de Konjac plant, genaamd Glucomannan. Glucomannan is een vezel uit de Konjac plant die vooral groeit in warme streken van Japan, China en Indonesië. Deze vezel staat bekend om zijn bevorderende eigenschappen op de gezondheid. Van deze vezel is door de Europese Autoriteit van Voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk aangetoond dat het helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte

Hoe te bereiden?

Je giet de inhoud van een verpakking in een zeef en spoelt het een paar minuten af onder de kraan. Bak of braad je favoriete vlees of vis en voeg saus en groente toe. Voeg als laatste Slim Pasta, Slim Noodles of Slim Rijst toe en verhit het geheel nog zo’n 5 minuten.

Waar te koop?

Slim pasta kun je gemakkelijk bestellen op de website. Daarnaast is het te verkrijgen bij De Tuinen, Vitaminstores, DA Drogisterijen, G&W Gezondheidswinkels en bij de Jumbo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s