Lose that Weight!

15 manieren op snel gewicht te verliezen

1. Kook zelf!
Door te bezuinigen en maar een keer per week uiteten te gaan en de rest van de week thuis te eten kun je zo een paar kilo afvallen in een maand. Maak een heerlijke salade van gegrilde kip ipv dat grote bord met pasta te bestellen bij de pizzeria.

2. Sla het gangpad met snacks over!
Door geen snacks, zoals een zak chips of een reep chocolade, te kopen in de supermarkt kun je al snel die overtollige kilo’s kwijtraken.

3. Eet superfoods!
Superfoods dragen bij aan een slank en mooi lichaam, want als je jouw lijf alle voedingsstoffen geeft die het nodig heeft zullen vitamine- en mineralentekorten minder snel optreden, en zo houd je overtollige kilo’s buiten de deur. Er zijn echter 3 superfoods die actief bijdragen aan een snellere vetverbranding.

4. Ontbijt van 300 kcal
Vroeger sloeg ook ik het ontbijt wel eens over, maar nu ga ik nooit de deur uit zonder dat ik een gezonde mix van eiwitten en volkoren granen heb gegeten. Ik eet altijd een ontbijt van ongeveer 300 calorieën, bijvoorbeeld twee crackers met natuurlijke pindakaas.Het stilt mijn honger zodat ik minder snack gedurende de dag.

5. Wordt fit in 5 minuten
Wanneer je ’s ochtends opstaat, probeer dan voor je ontbijt wat korte oefeningen te doen zoals jumping jacks of crunches. Zo verbrand je in een korte tijd extra calorieën.

6. Afkicken
Stop met roken, en wordt lid van een sportschool.

7. Ruim je keukenkastjes op
Vervang voedingsmiddelen, zoals ijs, met gezonde snacks, zoals geroosterde zonnebloempitten of noten.

8. Zet nieuwe muziek op je Ipod!
Ik laad mijn iPod regelmatig op met nummers die me ernaar doen uitkijken om naar de sportschool te gaan. Die me energie geven, waardoor ik soms nog langer train omdat ik mijn gehele afspeellijst wil afluisteren.

9. Zoek een nieuw klasje
Twee maanden geleden is een vriendin van mij begonnen met Zumba twee keer per week. The crazy dance routines resulteren echt in spieren, vooral bij je benen en abs. Zij heeft in twee manden tijd bijna haar streefgewicht bereikt.

10. Plan je work-out trainingen
Maak een duidelijk plan voor je trainingen. Dit betekent: plan vaste dagen waarop je traint en dwaal niet doelloos rond in de sportschool zo verspil je je kostbare trainingstijd.

11. Snack niet ’s nachts
Stop met eten na 20:00.

12. Let op je calorieën
Ik ben dol op eten, maar grote porties leidde tot gewichtstoename. Nuttig maaltijden met caloriearme ingrediënten. Voeg bijvoorbeeld voedingsstoffen toe, zoals rucola, pompoen, of andere verse producten. Je eet minder calorieën, maar dit leidt niet tot een minder voldaan gevoel.

13. Plan wekelijkse maaltijden
Ga elke zondag zitten en plan de maaltijden van komende week. Zo heb je meer controle over hoeveel calorieën je eet.

14. Leer Juicen
Juicen, of met een ander woord “sappen”, is het fijnpersen van groente zodat er een groentesap ontstaat. Door groente te persen neem je de vitaminen en andere gezonde voedingsstoffen ontzettend snel in je lichaam op. Het sap bevat haast geen calorieën, maar stilt je honger.

15. Haal geen suiker en granen in huis
ls ze er niet zijn kun je ze ook niet eten.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. wolferien schreef:

    ik moet nodig leren juicen ! top tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s