Eat This! 6 Superfoods voor een platte buik!

Superfoods voor Flat Abs

Het pad naar een slanke, sexy buik begint bij  je vork. Voeg deze zes superfoods toe aan je daily routine en je zult zien dat je buik minder wordt!

Avocado

Avocado’s zitten bomvol enkelvoudig onverzadigde vetten, deze vetten stimuleren de vetverbranding. Lijners die enkelvoudig onverzadigde vetten consumeren verliezen meer vet rondom hun maag dan personen die hetzelfde aantal calorieën aten, maar minder onverzadigde vetten. Uit een studie in het tijdschrift Obesity blijkt dat wanneer apen transvetten aten, hun middel 30 procent groter was dan die van apen die enkelvoudig onverzadigde vetten aten.

Hoe zit dit nu precies in elkaar..??? Dit ga ik je kort uitleggen: bloedsuikerspiegel pieken zorgen ervoor dat je lichaam vet gaat opslaan rond je buik. Enkelvoudig onverzadigde vetten stoppen deze bloedsuikerspiegel stijgingen en werken vetophoping rondom je middel dus tegen.

Groene thee

Iedereen heeft een six-pack. Onthul de jouwe door het wegsmelten van je vet! Het drinken van drie kopjes groene thee per dag kan je stofwisseling een enorme boost geven.

Hoe werkt dit nu precies..??? De verbinding EGCG in groene thee maakt het makkelijker voor je lichaam om vet te verbranden. Van EGCG is bewezen dat het de afbraak van vetten verhoogt door de afbraak van belangrijke vetverbrandende stoffen te voorkomen. Ook heeft EGCG het vermogen de eetlust te onderdrukken. Groene thee werkt alleen als het voldoende EGCG bevat.

Yoghurt

Yoghurt is niet alleen een calcium, maar ook een probioticum dat vetopslag bestrijdt en een opgeblazen gevoel voorkomt. De probiotische (goede!) bacteriën in yoghurt zorgen voor een betere spijsvertering.

Knoflook

Knoflook helpt vet in je lever te verminderen, heeft een detox-effect en vermindert ook een opgeblazen gevoel.

Bulgur

Krimp je vetcellen, verhoog je koolhydraten! Lijners die op volle granen leefden verloren meer buikvet dan diegene die voornamelijk geraffineerde granen consumeerden. Een half kopje gekookte bulgur heeft meer vezels (4 g) en minder calorieën (76) dan andere granen. Vezels hebben een positieve invloed op je insuline niveau die je vetcellen doen laten krimpen!

Chocolade melk

Een glas halfvolle chocolademelk: dit staat ook wel bekend als het perfecte recovery drankje. De hoeveelheid eiwitten en koolhydraten in dit drankje zijn precies goed, ze worden snel opgenomen in je lichaam en zorgen dus voor een snel herstel.

Bye-bye, Boeddha buik!

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s