Frecious Green Shakes- Day 3

Jaaa, vandaag is de laatste dag van mijn detox! Na een heerlijke avond met mijn vriendinnetjes op de parade werd ik wat later dan normaal wakker… Maar nog net op tijd voor mijn ontbijt 🙂 Wat ik natuurlijk niet wilde overslaan…. 🙂

Ik begin de dag net als de afgelopen dagen met een glas water. Vervolgens begin ik met ‘Carrot Care’wortel, ananas, appel, limoen, goji-bessen en gember.  Ik sla het snel achterover, want ik ben natuurlijk toch weer iets te laat opgestaan en ik moet nog heel veel dingen doen vandaag. Na alle alcohol eruit te hebben gezweet in het Vondelpark spring ik snel onder de douche om vervolgens met een vriendinnetje gezellig te gaan lunchen bij Le Pain Quotidien. Ik neem nog snel voor de lunch mijn ‘Celery Slim’, bestaande uit: komkommer, appel, bleekselderij, broccoli, limoen, munt, stevia, gember en tarwegras. 

De lunch liep wat uit de hand en voor ik het wist zat ik al aan de borrel… Ik redde het dan ook niet meer om mijn sapje voor 17:00 uur in te nemen. Toen ik rond half 7 thuis kwam had ik er nog wel heel veel zin in dus besloot de ‘Heart Beet’: biet, appel, peer, komkommer, pastinaak (alleen in het seizoen), citroen en basilicum alsnog op te drinken… Ik ga toch pas laat avondeten….

Al met al is de detox mij goed bevallen. Gedurende de detox vraagt iedereen die op de hoogte van mijn detox was  ‘En, hoe voel je je?’. Nou, om eerlijk te zijn: Ik voel me wel fitter en energieker, mijn huid is minder dof.  Daarnaast heb ik altijd last van een opgezette buik, welke de afgelopen dagen aanzienlijk platter is. Een ander bijkomstig voordeel is dat ik veel minder zin in suiker had. Ik heb best vaak zin in chocola gedurende de dag, en die behoefte heb ik nu helemaal niet.

Wat ik nu uiteindelijk vond van de Frecious Green Shakes 3 Day Detox? Ik heb er een positief gevoel aan over gehouden. Ik vond het gemakkelijker dan ik had gedacht. De sapjes waren heerlijk! Het leuke aan deze vorm van detoxen vind ik dat je wel gewoon je normale maaltijden kan blijven eten. Ik moet er eigenlijk niet aan denken om enkel op sapjes te leven.

Ik hoop dat je na het lezen van mijn ervaringen met Frecious, ook snel aan deze detox kuur begint want hij is het meer dan waard 🙂

Enjoy your weekend!

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s