Frecious Green Shakes- Day 2

Ook vandaag stond weer in het teken van Frecious, na heerlijk te hebben geslapen werd ik erg uitgerust wakker.. Kennelijk hebben de shakes een positieve en ontgiftende werken op mijn lichaam gehad.

Een half uur voor mijn ontbijt begon ik met de ‘Celery Slim’, bestaande uit: komkommer, appel, bleekselderij, broccoli, limoen, munt, stevia, gember en tarwegras. 

Gister nam ik dit sapje einde dag, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de ochtend aangezien er in dit sapje tarwegras en gember is verwerkt. Tarwegras en gember zijn ideale hulpmiddelen om ’s ochtends je systeem mee op gang te brengen!

Zowel voor als na de shake heb ik weer veel water gedronken….

Na mijn ontbijt ging ik een heerlijk rondje door het Vondelpark rennen, stiekem merkte ik wel op dat het rennen me gemakkelijker afging dan normaal.. Weer een bijkomstig voordeel 🙂

Voor de lunch nam ik de ‘Carrot Care’wortel, ananas, appel, limoen, goji-bessen en gember. En een half uur later maakte ik voor mezelf een heerlijke omelet met spinazie en zalm. Na de lunch had ik wel even een dipte, ik voelde me wat slapjes en had hoofdpijn.. Dit zal wel een reactie van mijn lichaam op de detox zijn… Gelukkig trok de hoofdpijn na mijn derde sapje: ‘Heart Beet’: biet, appel, peer, komkommer, pastinaak (alleen in het seizoen), citroen en basilicum weg en kreeg ik weer wat meer energie!

Deze energie had ik ook wel nodig want vanavond ga ik heerlijk eten en borrelen met vriendinnetjes op de Parade in het Martin Luther KingPark!

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende sapje morgen ochtend, wanneer ik hoogstwaarschijnlijk brak wakker word 🙂

Tot morgen!

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s