3 days of Frecious Green Shakes

3 Days of Detox

De komende drie dagen zullen in het teken staan van Frecious Green Shakes. Drie dagen lang zal ik ieder half uur voor de maaltijd een groentesapje nemen.

Vanochtend kon ik niet wachten om te beginnen, alleen al kwa vormgeving krijg je zin in de sapjes!

Ik startte de dag  met ‘Heart Beet’. Dit sapje bestaat uit: biet, appel, peer, komkommer, pastinaak (alleen in het seizoen), citroen en basilicum. Wat was dit sapje waanzinnig lekker! Daarnaast zorgen bieten ook voor extra uithoudingsvermogen dankzij hun hoge concentraties aan nitraten. Mooi meegenomen als ik straks op mijn Yoga mat lig. Na het sapje dronk ik veel water. Frecious vermeldt namelijk duidelijk op haar website om zowel voor als na het sapje minstens één glas water te drinken. Water is nodig om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Een half uur later begon ik aan mijn ontbijt (LET OP: het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na je gezonde sapje een ongezond ontbijt gaat eten) om vervolgens fit en uitgerust richting de yoga te gaan 🙂

Na de yoga kon ik eigenlijk alweer niet wachten om aan mijn volgende sapje te beginnen… Een half uur voor mijn lunch nam ik dan ook de ‘Carrot Care’. In dit flesje zitten: wortel, ananas, appel, limoen, goji-bessen en gember. Door de goji-bessen die hierin verwerkt zijn is dit sapje wat zoeter dan het bieten sapje.

Frecious adviseert de sapjes niet later dan 19.00 uur in te nemen. Dit om te voorkomen dat je door verhoogde activiteit ‘s avonds moeilijk in slaap komt. Om 17:00 uur nam ik dan ook de ‘Celery Slim’, bestaande uit: komkommer, appel, bleekselderij, broccoli, limoen, munt, stevia, gember en tarwegras. Daar de ‘Celery Slim’ een ”spicy” nasmaak heeft is dit sapje uitermate geschikt om aan het einde van de dag te drinken….

Al met al viel het ”detoxen” mij vandaag heel erg mee… Sterker nog, detoxen is voor mij nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Ik kijk dan ook uit naar morgen :)!

Enjoy your evening!

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s