The Plan Lifestyle

De afgelopen 20 dagen heb je ontdekt hoe jouw lichaam reageert op verschillende soorten voedingsproducten.

Zo kan de een afvallen van bloemkool terwijl de ander ervan aankomt.

Nu je weet hoe jouw lichaam op bepaalde voeding reageert, kun jij hier zelf op inspelen. Door bepaalde voeding te vermijden en juist andere voeding weer wat vaker te eten.

Vaak genoeg krijg ik vragen zoals:

1. Moet ik nu iedere ochtend een glas citroen met heet water drinken?

Het antwoord hierop is NEE. Niet iedere dag wel kan je 2 x per week wanneer je denkt de avond ervoor vet te hebben gegeten de volgende ochtend starten met je citroen drankje.

2. Moet ik water vermijden na 19.30 uur?

Nee, wanneer je weet dat je producten eet waar jouw lichaam goed op reageert kan je gewoon tot het slapen aan water drinken. Maar…. wanneer je die dag een nieuw product aan het testen bent, moet je wel 3 uur voor het slapen gaan geen water meer drinken.

3. Hoe kan ik dit dieet in mijn huidige leven toepassen?

Wanneer jij slecht reageert op pasta, maar je kinderen en je man vinden dit heerlijk dan maak je gewoon de ingrediënten uit de pasta klaar en kook je de pasta alleen voor jouw kinderen en man. Daarnaast is het wellicht helemaal niet zo slecht om jouw kinderen met jou mee te laten eten. Aangezien jij op bepaalde producten slecht reageert, zal dit hoogstwaarschijnlijk ook voor jouw kinderen gelden.

4. Heeft roken invloed op mijn gewicht?

Het is bijna zeker dat alles wat je inhaleert, zoals de rook van sigaretten, wat een extreme hitte is voor je lichaam een ontsteking veroorzaakt. Dit geldt zelfs voor barbecue vlees en rook.

5. Hoe vaak moet ik dit 20 daagse dieet doen?

Ik adviseer iedereen om om de 6 maanden het 20 daagse dieet te doen. Gewoon om te kijken wat er gebeurt. Wellicht is er iets veranderd in jouw lichaamsreactie op bepaalde voedingsmiddelen. Het is interessant om te zien dat jouw lichaam elke keer weer verschillend kan reageren.

Ik hoop dat je iets hebt gehad aan deze tips….

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s