A Complete Change of Mind-Set

In mijn vorige post vertelde ik je dat je gewicht niets meer is dan een reflectie van jouw chemische lichaamsreactie op voeding.

In deze post zal ik je uitleggen wat ik hiermee precies bedoel.

De afgelopen maanden kwamen zoveel mensen naar me toe met het verhaal dat ze zo gezond eten, maar maar niet afvallen. Nog erger, ze kwamen aan šŸ˜¦ Ook ik begreep dit niet, dus dit ben ik natuurlijk eens gaan uitzoeken.

Toen kwam ik bij een dieet terecht van een vrouw uit Amerika. Zij veronderstelt dat je gewicht niets meer is dan een reflectie van jouw lichaamsreactie op voeding. Gewichtverliezen heeft niks te maken met calorieƫn of met de hoeveelheid van porties.

Het heeft allemaal te maken met “Chemistry”, oftewel “reactieve” calorieĆ«n en “niet reactieve” calorieĆ«n. Dit betekent dat iedere persoon verschillend reageert op voeding. Zo kan persoon X aankomen van het eten van eieren, terwijl persoon Y afvalt.

De komende 20 dagen ga ik je helpen bij het uitzoeken van producten die goed voor je zijn en producten die je de komende weken moet vermijden. Wanneer we de “reactieve” producten elimineren en enkel maaltijden bereiden met voeding die vriendelijk voor je lichaam is zal je gewicht drastisch afnemen.

De eerste 3 dagen starten we met een detox. Je hoeft niet bang te zijn dat je honger zult lijden want je gaat nog steeds 3 maaltijden nuttigen inclusief een snack (1600- 1800 kcal).

Op dag 4 gaan we de voeding testen. Van de minst “reactieve” tot de “meest reactieve” voeding. Dit om vast te stellen welke voeding vriendelijk voor je lichaam is. Wanneer je heel erg van vlees houdt , gaan we dit testen. Of misschien eet jij heel graag kaas of pannenkoeken..? Geen enkel probleem. We kunnen alles uit jouw dagelijkse voedingspatroon testen.

In Fase 3, ga ik je leren hoe je nieuwe producten kunt testen. Daarnaast leer ik je ook wat je moet doen wanneer je in een restaurant gaat eten.

Uiteindelijk leer je je lichaam zo goed kennen, dat je precies weet wat je wel en niet kunt eten…

We beginnen morgen… Wil je liever op een andere dag beginnen dat moet je mijn posts gewoon teruglezen.

Love, C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s