Sunny Morning

Morning!!!

Spring is in the Air, dat was wat ik dacht toen ik vanochtend weer aan mijn dagelijkse rondje Vondelpark begon. 30 minuten fast walking and 20 minutes nordic walking. Door je dag te beginnen met plus minus 60 minuten bewegen, zorg je ervoor dat je je systeem op gang brengt. Hierna is het van essentieel belang dat je goed ontbijt… Voor tips op het gebied van een goed ontbijt zal ik je morgen ochtend meer vertellen! Enjoy this sunny day!

XOXO

C

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s